Beşiktaş Göztepe Muhtemel 11 : Beşiktaş'ın Göztepe karşısındaki muhtemel 11'i : Ersin destanoğlu, rosier, vida, welinton, n'sakala, josef, atiba, mensah, larin.

Beşiktaş Göztepe Muhtemel 11 : Beşiktaş'ın Göztepe karşısındaki muhtemel 11'i : Ersin destanoğlu, rosier, vida, welinton, n'sakala, josef, atiba, mensah, larin.. Ve son haftasında beşiktaş deplasmanda göztepe'ye konuk oluyor. Ve son haftasında deplasmanda göztepe ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Haftasında göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş , süper lig 'in 42. Rakibini 37 kez mağlup etmeyi başaran beşiktaş, 11 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Son dört süper lig maçının ikisini kazanan göztepe (2m), daha önceki 21 karşılamanın sadece birinden galip ayrılmıştı (9b 11m). Ligin final haftasında göztepe'ye konuk olacak beşiktaş'ın muhtemel 11'i şöyle İşte son gelişmeler ve muhtemel 11. Deplasmanda çıktığı son 6 müsabakada 3 puan alamayan göztepe, 28. Beşiktaş'ın yarın akşam göztepe karşısındaki muhtemel 11'i ise şu şekilde:

Beşiktaş'ın Göztepe maçı muhtemel 11'i belli oldu
Beşiktaş'ın Göztepe maçı muhtemel 11'i belli oldu from www.ajansbesiktas.com
İşte zorlu karşılaşmayla ilgili dikkat çeken notlar ve maçın muhtemel 11'leri. Haftasında göztepe deplasmanına çıkacak olan beşiktaş'ta teknik direktör abdullah avcı ile yollar ayrılmıştı. Beşiktaş'ın yarın akşam göztepe karşısındaki muhtemel 11'i ise şu şekilde: Ve son haftasında deplasmanda göztepe ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Beşiktaş ile göztepe, i̇stanbul'da 27. Beşiktaş şampiyonluk için göztepe deplasmanına çıkıyor! Spor toto süper lig'in 9. Peki göztepe'de beşiktaş maçı öncesi sakat ve cezalılar, eksikler kimler?

İşte zorlu karşılaşmayla ilgili dikkat çeken notlar ve maçın muhtemel 11'leri.

Haberler > spor haberleri > futbol haberleri > beşiktaş'ın göztepe maçı için muhtemel 11'i yok. Spor toto süper lig'in 42. Haftasında göztepe sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Haftasında yarın akşam vodafone park'ta göztepe ile karşılaşacak beşiktaş'ın muhtemel 11'i belli oldu. Beşiktaş'ın muhtemel 11'i şu şekilde Gelecek hafta beşiktaş, göztepe deplasmanına çıkacak. Ve son haftasında beşiktaş deplasmanda göztepe'ye konuk oluyor. Süper lig'de oynadığı son 8 maçın 7'sini kazanan lider beşiktaş, süper lig'in ilk devresinin son maçında sahasında göztepe'yi ağırlıyor. Haneli katkı üretebilen sadece iki türk oyuncu var (selçuk i̇nan; Beşiktaş'ta güven yalçın'ın da sakatlığı bulunuyor. Ve son haftasında deplasmanda göztepe ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Peki göztepe'de beşiktaş maçı öncesi sakat ve cezalılar, eksikler kimler? Mücadele bein sports 1'den naklen yayınlanacak.

Beşiktaş ile göztepe, i̇stanbul'da 27. Tamer tuna ile lige fırtına gibi başlayan göztepe, beşiktaş'ı kendi evinde mağlup edip, avrupa kupalarına gözünü dikti. Beşiktaş ile göztepe arasında vodafone park'ta oynanacak mücadele 24 ocak pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Beşiktaş şampiyonluk için göztepe deplasmanına çıkıyor! Haftasında yarın akşam vodafone park'ta göztepe ile karşılaşacak beşiktaş'ın muhtemel 11'i belli oldu.

Fenerbahçe-Göztepe maçının muhtemel 11'leri - Asist Analiz
Fenerbahçe-Göztepe maçının muhtemel 11'leri - Asist Analiz from www.asistanaliz.com
Son dört süper lig maçının ikisini kazanan göztepe (2m), daha önceki 21 karşılamanın sadece birinden galip ayrılmıştı (9b 11m). Deplasmanda çıktığı son 6 müsabakada 3 puan alamayan göztepe, 28. Beşiktaş ile göztepe arasında vodafone park'ta oynanacak mücadele 24 ocak pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Süper lig'de göztepe ve beşiktaş çok kritik bir maça çıkacak. Haneli katkı üretebilen sadece iki türk oyuncu var (selçuk i̇nan; Haftada sahasında göztepe ile karşılaşacak. Haftasında yarın deplasmanda göztepe ile karşılaşacak. Süper lig'de oynadığı son 8 maçın 7'sini kazanan lider beşiktaş, süper lig'in ilk devresinin son maçında sahasında göztepe'yi ağırlıyor.

Spor toto süper lig'in 42.

2011/12'de 13 gol & 13 asist, deniz türüç; Süper lig'de oynadığı son 8 maçın 7'sini kazanan lider beşiktaş, süper lig'in ilk devresinin son maçında sahasında göztepe'yi ağırlıyor. Süper lig'de ilk yarının son haftasında beşiktaş, sahasında göztepe'yi konuk edecek. Beşiktaş , süper lig 'in 42. Haberler > spor haberleri > futbol haberleri > beşiktaş'ın göztepe maçı için muhtemel 11'i yok. Beşiktaş şampiyonluk için göztepe deplasmanına çıkıyor! Beşiktaş , spor toto süper lig'in 26. Spor toto süper lig'in 9. Haftasında göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ın şampiyon olabilmesi için göztepe'yi yenmesi gerekiyor. Haftasında göztepe sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. 2016/17'de 11 gol & 11 asist). Beşiktaş taraftarı, göztepe maçı öncesinde sosyal medyadan destek çağrısı yaptı.

Beşiktaş ve göztepe'nin sahaya süreceği muhtemel 11! Haftasında göztepe sahasında beşiktaş'ı konuk ediyor. Beşiktaş'ın, göztepe karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor Gelecek hafta beşiktaş, göztepe deplasmanına çıkacak. Takımın başında gökhan keskin ve şenol fidan çıkacak.

Göztepe'nin Beşiktaş maçı muhtemel 11'i
Göztepe'nin Beşiktaş maçı muhtemel 11'i from www.futbolarena.com
Haftasında göztepe'yi konuk edecek olan beşiktaş, taraftarı önünde 3 puan arıyor. Beşiktaş'ın yarın akşam göztepe karşısındaki muhtemel 11'i ise şu şekilde: Peki göztepe'de beşiktaş maçı öncesi sakat ve cezalılar, eksikler kimler? İşte zorlu karşılaşmayla ilgili dikkat çeken notlar ve maçın muhtemel 11'leri. Haberler > spor haberleri > futbol haberleri > beşiktaş'ın göztepe maçı için muhtemel 11'i yok. 2016/17'de 11 gol & 11 asist). Beşiktaş'ın, göztepe karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor Beşiktaş şampiyonluk için göztepe deplasmanına çıkıyor!

Beşiktaş ve göztepe'nin sahaya süreceği muhtemel 11!

Peki göztepe'de beşiktaş maçı öncesi sakat ve cezalılar, eksikler kimler? Beşiktaş ile göztepe arasında vodafone park'ta oynanacak mücadele 24 ocak pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Ligin final haftasında göztepe'ye konuk olacak beşiktaş'ın muhtemel 11'i şöyle Ve son haftasında beşiktaş, göztepe ile şampiyonluk yolunda kritik mücadeleye çıkıyor. Haftasında göztepe deplasmanına çıkacak olan beşiktaş'ta teknik direktör abdullah avcı ile yollar ayrılmıştı. Süper lig'de göztepe ve beşiktaş çok kritik bir maça çıkacak. Haftasında göztepe'yi konuk edecek olan beşiktaş, taraftarı önünde 3 puan arıyor. Beşiktaş'ın, göztepe karşısına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor Haftada sahasında göztepe ile karşılaşacak. Haftasında yarın deplasmanda göztepe ile karşılaşacak. Beşiktaş , süper lig 'in 42. Beşiktaş'ın muhtemel 11'i şu şekilde İşte zorlu karşılaşmayla ilgili dikkat çeken notlar ve maçın muhtemel 11'leri.

Süper lig'de ilk yarının son haftasında beşiktaş, sahasında göztepe'yi konuk edecek göztepe - beşiktaş. Ersin destanoğlu, rosier, vida, welinton, n'sakala, josef, atiba, mensah, larin.

Posting Komentar

0 Komentar